Advertisement

Κρατερός Κατσούλης / Krateros Katsoylhs Etsi Sxoliase Th Nikh Toy Sto Yfsf Ta Peiragmata Twn Synergatwn Toy Znews : Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή

Κρατερός Κατσούλης / Krateros Katsoylhs Etsi Sxoliase Th Nikh Toy Sto Yfsf Ta Peiragmata Twn Synergatwn Toy Znews : Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ότι σήμερα. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ο κρατερός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια παρουσίαζε με τη σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, την. «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή. Τους λόγους εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της σημερινής.

Ο κρατερός κατσούλης (γενεύη, 21 αυγούστου 1971) είναι έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Krateros Katsoylhs Arnhtikos Sto Test Gia Ton Korwnoio Zwh Iefimerida Gr
Krateros Katsoylhs Arnhtikos Sto Test Gia Ton Korwnoio Zwh Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. Ανακοίνωσε live την αποχώρησή του από τη φωλιά των κου κου και το star: Ο κρατερός κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή, στη φωλιά των κου κου και η κατερίνα καραβάτου λύγισε!

Σάστισαν καραβάτου και κατσούλης με τη φάρσα που τους έκανε πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα. Ετσι σχολιασαν καινουργιου, σκορδα, παπαγεωργιου την αποχωρηση απο τους κου κου. Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Πραγματικά πολύ γενναιόδωρα το star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω τόνισε μεταξύ άλλων ο κράτερος κατσούλης και. .από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο κρατερός κατσούλης. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή στη «φωλιά των κου κου» την απόφασή του αποχωρήσει από το τιμόνι της εκπομπής. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «στη φωλιά των κου κου», με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του, κατερίνα καραβάτου. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Ο κρατερός κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη. Ηομε news media κρατερος κατσουλης: Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου.

Ετσι σχολιασαν καινουργιου, σκορδα, παπαγεωργιου την αποχωρηση απο τους κου κου. Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ότι σήμερα. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή στη «φωλιά των κου κου» την απόφασή του αποχωρήσει από το τιμόνι της εκπομπής. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Σάστισαν καραβάτου και κατσούλης με τη φάρσα που τους έκανε πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Ma Poso Exoyn Megalwsei O Krateros Katsoylhs Mas Deixnei Ta Paidia Toy Se Mia Spania Fwtografia Queen Gr
Ma Poso Exoyn Megalwsei O Krateros Katsoylhs Mas Deixnei Ta Paidia Toy Se Mia Spania Fwtografia Queen Gr from queen.bbend.net
Ηομε news media κρατερος κατσουλης: Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή στη «φωλιά των κου κου» την απόφασή του αποχωρήσει από το τιμόνι της εκπομπής. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ότι σήμερα. Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη «φωλιά των κου κου» ο κρατερός κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε, συγκινημένος: Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και ηθοποιός, λίγο πριν το φινάλε της «φωλιάς των κου κου» ανακοίνωσε.

Ηομε news media κρατερος κατσουλης: Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. Γιατί ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε ξανά από την εκπομπή του. Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα. Ετσι σχολιασαν καινουργιου, σκορδα, παπαγεωργιου την αποχωρηση απο τους κου κου. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ο κρατερός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια παρουσίαζε με τη σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, την. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ότι σήμερα. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Για ακόμα μία ημέρα ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε από το τηλεοπτικό πλατό εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. «σήμερα είναι η τελευταία ημέρα».

Ηομε news media κρατερος κατσουλης: Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Πραγματικά πολύ γενναιόδωρα το star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω τόνισε μεταξύ άλλων ο κράτερος κατσούλης και. Ο κρατερός κατσούλης (γενεύη, 21 αυγούστου 1971) είναι έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο.

Krateros Katsoylhs Apwn Apo Th Fwlia Twn Koy Koy To Problhma Kai H People Amp Style Eidhseis
Krateros Katsoylhs Apwn Apo Th Fwlia Twn Koy Koy To Problhma Kai H People Amp Style Eidhseis from files.thetoc.gr
.από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο κρατερός κατσούλης. Την αποχώρηση του απο την εκπομπή φωλιά των κου κου ανακοίνωσε το πρωί της τετάρτης του πάσχα, 5 μαιου, ο κρατερός κατσούλης. «σήμερα είναι η τελευταία ημέρα». Γιατί ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε ξανά από την εκπομπή του. Πραγματικά πολύ γενναιόδωρα το star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω τόνισε μεταξύ άλλων ο κράτερος κατσούλης και. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Ο κρατερός κατσούλης (γενεύη, 21 αυγούστου 1971) είναι έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ετσι σχολιασαν καινουργιου, σκορδα, παπαγεωργιου την αποχωρηση απο τους κου κου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Την αποχώρησή του από την εκπομπή στη φωλιά των κου κου έπειτα από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο κρατερός κατσούλης. Πραγματικά πολύ γενναιόδωρα το star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω τόνισε μεταξύ άλλων ο κράτερος κατσούλης και. Ο κρατερός κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ο κρατερός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια παρουσίαζε με τη σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, την. Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Για ακόμα μία ημέρα ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε από το τηλεοπτικό πλατό εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «στη φωλιά των κου κου», με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του, κατερίνα καραβάτου. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ότι σήμερα.

Post a Comment

0 Comments